LVI TYÖT

Toteutamme erilaiset LVI-työt suunnittelusta urakointiin

LVI työt ja urakointi

LVI-työt Oulun seudulla aikataulussa pysyen laadusta tinkimättä. LVI-Jptec Oy tekee omakotitalojen, yritysten, taloyhtiöiden, vanhainkotien ja palvelutalojen sekä teollisuus- ja tuotantohallien vaativat LVI-työt.

Räätälöimme LVI-työt aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä hanan vaihto, tai kokonaisvaltainen LVI-urakointi kohteessasi niin saat meiltä avun. Työt tehdään määräyksiä noudattaen ja takuutyönä.

Yrityksen perustamisesta lähtien olemme suuntautuneet taloyhtiöiden ja yritysten linjasaneerauksiin ja toteuttaneet niitä menestyksekkäästi verkostomme avulla suunnittelusta urakointiin.

Ota yhteyttä ›

Roth lattialämmitys

Teemme yhteistyötä Roth Nordic Finlandin kanssa lattialämmitysten saralla. Vesikiertoinen lattialämmitys on helppo asentaa kohteeseen kuin kohteeseen. Vesikiertoisella lattialämmityksellä toteutetaan pitkäikäinen, turvallinen ja miellyttävä lämmitys kotiin.

Rothin lattialämmitysratkaisut ovat hygieenisia ja ne sopivat allergikoille. Lattialämmityksessä voidaan käyttää useita erilaisia lämmönlähteitä, mikä tekee siitä erittäin ympäristöystävällisen ja taloudellisen ratkaisun.

Ratkaisu sopii kaikkiin kohteisiin. Soita meille niin kerromme lisää.

Perttu
040 7488 568

Jussi
040 5939 421

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.